اكله سمك تجنن
صفحة 1 من اصل 1
اكله سمك تجنن
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المقااااااااادير
2كيلو سمك تونه او المعروف بالمكاريل
بصلتين مقطعين مكعبات صغيرة
بصله مقطعه حلقات
طمطمايه مقطعه حلقات
طماطميتين مبشورين
خل-زيت-ملح-فلفل-بهارات سمك-ليمون
الطررررررريقه
نحضر البصل ونضع كل المكونات عليه ماعدا الزيت والطماطم وندعكه كويس جدا
نحضر السمك وطبعا يكون منظف جداااااا
ونحشى بيه الخليط اللى عملناه يعنى نصف المقدار ونحضر صينيه ونرص فيها حلقات البصل والطماطم ورشة فلفل اسود ثم نرص السمك وعليه باقى حلقات البصل والطماطم وكمان حلقات من الفلفل الرومى ونيجى للخلطه الباقيه عندى ونضع عليها زيت وخل وبشر الطماطم وقليل من الليمون ثم نضعها ربع ساعه على البتوجاز وبعدين نضعها بالفرن ويكون ساخن لمدة نصف ساعه ولما تطلعيها من الفرن غطى عليها شويه علشان تحتفظ بالرائحه الجميييييييله
انا قدمتها مع العيش والسلطه والجرجير
وقبل ما اجى اكل لاقيت الاكل اتنس
????- زائر
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى